fbpx
CP mentor2019-08-22T10:37:36+02:00
TILMELDING
Program mentor dage

CP Mentor

TIDSPUNKT OG STED

Opstarts Camp d. 11. 12. januar
Slut Camp d. 14. marts
Pindstrup Centret (Djursland)

PRIS

Kr. 950 pr. deltager

Der opfordres til at man kan søge midler hos Elsass fonden til at dække deltagerprisen
Der er plads til max. 10 deltagere på mentor forløbet

SØG HER

MÅLGRUPPE

Unge med CP i alderen 15-35 år

CP frivillige på camps

På de to camps møder du Allan og Mikkel og Søren, der står for fællesaktiviteter m.m. Allan, Mikkel og Søren har mange års erfaringer i at lave aktivitet for børn og unge med CP. Søren har også CP.

CP mentor:
Karen Vinther Villadsen har et mindre spastisk handicap. Karen har rigtig mange års erfaring i at arbejde med børn og unge med CP og andre handicaps, og deres familier, samt mange års erfaringer som mentor i kommunalt regi. Karen har desuden en baggrund som eliteidrætsudøver, og har vundet EM, VM og Para OL i paraidræt, samt DM i rasksporten. Karen arbejder både med, at du holder fokus på dit mål, og du også når det. Samtidig arbejdes der også med, at skabe ro i og omkring dig, og at du står ved dig selv, og den du er. Karen kender til at skulle navigerer i livet, og stå ved sig selv og få skabt passende hensyn, når der skal diffunderes frem og tilbage mellem to verdener; den verden hvor når der tages hensyn og den, hvor der ikke gøres det. Karen er universitetsuddannet, og har blandet andet et sidefag i psykologi, flere coach uddannelser, NLP Practioneer uddannelse m.m

Dit mentorforløb:

Du vælger selv, hvilken problemstilling, du gerne vil arbejde med i dit mentorforløb, det kan f.eks. være at stå ved dig selv, og den du er, at blive bedre til at sige til og fra, at få skabt et bedre socialt netværk, at gennemføre uddannelse etc. Dit mentorforløb er en blanding af individuelle samtaler over telefon eller skype / viber samt fælles camps for alle deltagere:

  1. Fælles camp for alle deltagere 11.1. – 12.1 på Pindstrup Centret intro til CP mentor, og kort individuel samtale, hvor den enkelte kommer i gang med at arbejde med sig selv og sin selvvalgte problemstilling. På det fælles camps er du en del af et lille hold på 10 deltagere.
  2. Individuelle mentorsamtaler i perioden mellem 13.1-13.3. Hver deltager tilrettelægger selv sit forløb, så det passer ind i hverdag og livsomstændigheder. Der kan f.eks. være 1 kort mentorsamtale hver uger (ca. 25 minutter), eller en længere hver anden uge (ca. 50 minutter) etc. Samtalerne foregår via viber, skype eller andet hvor den enkelte deltager sammen med mentor arbejder med sin problemstilling og får viden, værktøjer, strategier og inspiration til at komme videre. Er der behov for yderligere opfølgning i form af sms /andet, så aftales dette. Mentoren sikrer, at der tages udgangspunkt i den enkeltes situation, samt at der hele tiden er udvikling og at den viden, værktøjer og strategier deltagerne præsenteres for, omsættes til konkret handling og ændringer i hverdagen.
  3. Fælles opfølgningsdag for alle deltagere 14.3. på Pindstrup Centret. Der følges op på, hvor deltagerne er henne i processen, samt at processen ikke går i stå. Hver deltager har desuden en kort individuel samtale.
  4. Individuelle mentorsamtaler i perioden mellem 15.3-1.5. Forløbet tilpasses deltagernes hverdag. Det kan f.eks. være en kort samtale hver uge (ca. 25 minutter) eller en længere samtale hver anden uge (ca. 50 minutter), over viber, skype eller andet. Der arbejdes videre med problemstillingen, og deltagerne slippes gradvist mod slutningen af forløbet. Er der behov for yderligere opfølgning i perioden i form af sms /andet, så aftales dette.

KONTAKT OS