fbpx
Info om ferielejre2019-10-30T10:03:47+01:00

FamilieNet har den grundholdning, at alle mennesker har noget at bidrage med, handicap eller ej. Hvert år afvikles en række ferielejre, hvor børn med og uden handicap/særlige behov deltager i f.eks. sport, spil, friluftsliv, disco og stjernenætter hvor alle kan deltage. En stor del af børnene på lejren har et handicap/særlige behov, og nogle af deltagerer har været på lejr mange gange før, mens andre er med for første gang.

Se video fra ferielejre

Ferielejre

Lejrene er kendetegnet ved et enestående fællesskab. Her bidrager alle til fællesskabet, og børnene får øje på egne og andres kompetencer. For børn med handicap kan det være grænseoverskridende at være af sted en hel uge uden mor og far. Børnene lærer at stå på egne ben, de bliver accepteret som de er, og bidrager til fællesskabet. Her kan alle finde nogen at spejle sig i og få nye venner, og det giver selvtillid! For børn uden handicap kan det være en øjenåbner at være sammen med børn med /handicap særlige behov.

Der er en høj ledernominering på lejrene, der gør, at der støttes op om de specifikke behov, deltagerne har
Ring på telefon 86 39 61 11 for mere info om ferielejre, eller kontakt os her

Familien som en positiv ressource

FamilieNet afvikler ferielejre for børn med og uden handicap og familiekurser for familier med børn med handicap. FamilieNet har mere end 40 års erfaring, og H.K.H Prinsesse Benedikte er protektor for FamilieNet.

FamilieNet er en forening, hvis formål er at fremme integrationen mellem børn med og uden handicap. Gennem årene har tusinde og atter tusinde børn, unge og forældre deltaget i kurser og lejre, der afvikles på Brogaarden ved Middelfart, Bymose hegn i Helsinge og Pindstrup Centret på Djursland.